Jacolien en Misha

Een huwelijk is als een boek. Het begint met een hoofdstuk dat je nooit meer wilt vergeten

Jacolien en Misha zijn getrouwd in de achtertuin van de familie, die al eerder als trouwlocatie diende voor Jacoliens zus. De grote tuin was prachtig aangekleed en vormde het perfecte decor voor hun speciale dag. Binnen in de boerderij was het eveneens schitterend versierd en kon er gezellig worden gegeten en gedanst.

Als professionele bruiloft videograaf waren we verheugd om de prachtige dag van Jacolien en Misha vast te leggen. We hebben met veel plezier hun bijzondere momenten, emoties en details vastgelegd. Het was een eer om deel uit te maken van hun speciale dag en hen te voorzien van blijvende herinneringen aan hun bruiloft.

Bent u ook op zoek naar een ervaren bruiloft videograaf die uw speciale dag kan vastleggen op de best mogelijke manier? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn gespecialiseerd in het vastleggen van de meest waardevolle momenten van uw bruiloft en kunnen u helpen bij het maken van prachtige, blijvende herinneringen.

Trouwvideo

Ja, ik wil… jullie mooiste dag vereeuwigen!”

Als bruiloft videograaf hadden wij het voorrecht om de hele dag aanwezig te zijn bij de bruiloft van Jacolien en Misha. Van het aankleedmoment tot het feest hebben wij alles vastgelegd, zodat het bruidspaar de dag kan herbeleven wanneer zij maar willen.

Met trots presenteren wij onze highlight video van de bruiloft, waarin de hoogtepunten van de dag te zien zijn. Onze video’s leggen de sfeer en emoties van de dag vast en zorgen ervoor dat u deze speciale dag opnieuw kunt beleven.